Άνοιξαν οι εγγραφές για το 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων


 Άνοιξαν οι εγγραφές για το 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων!

Τον Ιούνιο στους 4 Νομούς της Κρήτης - Υψηλού επιπέδου παροχές και δοκιμαστικά σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων πέρυσι, η GK Goalkeeper Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων επανέρχονται ακόμη πιο δυναμικά αυτό το καλοκαίρι βάζοντας ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση και την αξιολόγηση των goalkeepers όλης της Κρήτης!

Το 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στους 4 Νομούς του νησιού μας, προσφέροντας στους νεαρούς τερματοφύλακες -από τη μία άκρη της Κρήτης ως την άλλη- την ευκαιρία να ζήσουν μία απολαυστική εμπειρία εκμάθησης εξειδικευμένων γνώσεων, κοινωνικοποίησης και μεγάλων ποδοσφαιρικών ευκαιριών.

Μεταξύ άλλων, θα εκπαιδευτούν και θα αξιολογηθούν μέσω καθημερινών προπονήσεων και σεμιναρίων από εξειδικευμένους προπονητές και επιστήμονες, διεκδικώντας παράλληλα την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά από μεγάλους συλλόγους, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι.

Φυσικά, οι πόρτες του Camp είναι ανοιχτές και φέτος σε όλους τους προπονητές τερματοφυλάκων οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στην εκπαίδευση των goalkeepers.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του 2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων ανά Νομό:

1. Λασίθι: 2-4 Ιουνίου

2. Ηράκλειο: 9-11 Ιουνίου

3. Ρέθυμνο: 16-18 Ιουνίου

4. Χανιά: 23-25 Ιουνίου

Τα γήπεδα διεξαγωγής του Camp ανά Νομό θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΟΝΟΜΑΤΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ

Το ''παρών'' σε κάθε στάση του Camp θα δώσουν και πολύ σημαντικά ονόματα από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε αθλητές και προπονητές. Ανακοινώσεις προσεχώς...

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η GK Goalkeeper Academy είναι ιδρυτικό μέλος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Κρήτη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Athens Goalkeepers Academy (AGA). Στόχος της συνεργασίας είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της δουλειάς που γίνεται στη χώρα μας στη θέση του τερματοφύλακα και των ευκαιριών που δίνονται στους νεαρούς Έλληνες goalkeepers να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε συλλόγους του εξωτερικού.

1ο στάδιο αξιολόγησης: Κρήτη

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο 2ο Παγκρήτιο Camp (ο καθένας στον Νομό της επιλογής του) θα υποβληθούν στο 1ο στάδιο αξιολόγησης, μέσω των καθημερινών προπονήσεων, των σεμιναρίων και της εν γένει συμπεριφοράς τους.

2ο στάδιο αξιολόγησης: Αθήνα

Όσοι κριθούν έτοιμοι, θα έχουν την ευκαιρία στη συνέχεια να ταξιδέψουν στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου (27-30/6/2023), προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy. Εκεί θα υποβληθούν στο 2ο στάδιο αξιολόγησης από σπουδαίους προπονητές τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, οι οποίοι –όπως κάθε χρόνο- θα έρθουν στην Ελλάδα ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.

3ο στάδιο αξιολόγησης: Εξωτερικό

Στην Αθήνα, όσοι επιλεχθούν από τα τεχνικά επιτελεία των Σχολών μας, αλλά και από τους ξένους προπονητές, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν, μέσω της AGA, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες -όπως Ισπανία ή Ολλανδία- προκειμένου να δοκιμαστούν από συλλόγους της πρώτης κατηγορίας και όχι μόνο.

Η αποτελεσματικότητα

Η διαδικασία είναι απλή και ο στόχος της συμμετοχής σε δοκιμαστικά στο εξωτερικό απόλυτα επιτεύξιμος. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, αντίστοιχα, μετά την αξιολόγηση στο 1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων, είχαν επιλεχθεί 15 τερματοφύλακες για να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να πάρουν μέρος στο Goalkeeping Camp της AGA.

Εκεί αξιολογήθηκαν από τρεις σπουδαίους GK Coaches, τους Eric Steele (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Jean-Luc Aubert (Παρί Σεν Ζερμέν) και Maarten Arts (Βελγική Ομοσπονδία). Το αποτέλεσμα ήταν οι 3 από τους 15 τερματοφύλακες της GK Goalkeeper Academy να επιλεχθούν και σε λίγες εβδομάδες από τώρα (17-23/4/2023) θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για δοκιμαστικά σε ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ!

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ 2ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ CAMP ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Εκτός από τα καθημερινά σεμινάρια και την προπόνηση στο γήπεδο, οι συμμετέχοντες θα έχουν και τις εξής παροχές:

• Πλήρες επώνυμο σετ τερματοφύλακα (εμφάνιση)

• Σνακ και υγρά πριν και μετά από κάθε προπόνηση

• Εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες

• Σεμινάριο αθλητικής ψυχολόγου και παράδοση notebook αθλητικής ψυχολογίας σε κάθε αθλητή

• Σεμινάριο αθλητικής διατροφής από εξειδικευμένο διατροφολόγο, παράδοση πίνακα διατροφικών συμβουλών και αναλυτικές μετρήσεις σε κάθε αθλητή ξεχωριστά

• Δώρο γάντια ND στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών

• Υγειονομική κάλυψη τις ώρες διεξαγωγής του Camp από εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων

• Βεβαίωση συμμετοχής

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

• Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp ή Viber με τον Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κωνσταντίνο Γύπαρη: (+30) 6983054663

• Ε-mail: gypariskostas2@hotmail.gr

• Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.