Επιβλητικό διπλό για Άρη Ρεθύμνου στο ντέρμπι της Σοχώρας (3-0 τον Αστέρα Ρεθ.)

 

Με εμφατική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Άρης Ρεθύμνου επικράτησε 3-0 στην Σοχώρα του Αστέρα Ρεθύμνου και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Έκανε με αυτόν τον τρόπο μια τόνωση της ψυχολογίας του εν' όψει και της δύσκολη συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ πολύ νωρίς μόλις στο 3' από την εκτέλεση φάουλ του Γαβαλά με τον Α. Κλειδή να στέλνει άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδάκη. Οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη κρατούσαν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη πίεση από πλευράς γηπεδούχων πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ τους σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος οι "κίτρινοι" (σ.σ. αγωνίστηκαν με την μαύρη εμφάνιση) μπήκαν πιο δυνατά και στο 62' ο Γαβαλάς με ατομική ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο και αφού απέφυγε όμορφα τους αντίπαλους αμυντικούς πλάσαρε για το 2-0. Κάπου εκεί ο Άρης έγινε το φαβορί για την νίκη την οποία σφράγισε λίγο πριν το τέλος (στο 88') όταν ο Μάρκος Αντουράκης από την ασίστ του Περήφανου σημείωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα μας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Άρη Ρεθύμνου την επόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωί -2η συνεχόμενη εκτός έδρας- στο γήπεδο Αγγελιανών κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του τοπικού Αρκαδίου.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Ρότζεμ, Γερωνυμάκης, Α. Κλειδής, Μελαδάκης, Γύπαρης, Αντωνόπουλος, Άννι, Τζαγκαράκης, Τάκα.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Αντουράκης, Χρυσαφόπουλος Χασιώτης, Δασκαλάκης, Περήφανος, Γαβαλάς (65' Ζότο), Καψαλάκης, Σηφακάκης, Ματαραγκάσι ( 78 Ναθαναηλίδης) Κουταλάς (70' Αντουράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.