Το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών για τη σεζόν 2023-24

 

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή θα συνεχίσουν να πορεύονται προπονητικά οι ακαδημίες του συλλόγου μας και την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητικό επιτελείο παρέμειναν οι Μανώλης Γωνιοτάκης (UEFA C), Θεόφιλος Αποστολάκης (UEFA B), Πολύδωρος Γάσπαρης (UEFA C), Αρετή Κατσούγκρη (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ) και Μιχάλης Θωμάς, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Δατσέρης. Υπεύθυνος ακαδημιών παραμένει ο Βαγγέλης Χατζηδάκης, που συνεχίζει να υπηρετεί τον σύλλογο που πέρασε όλη του την αθλητική ζωή. Τέλος, νέο μέλος του προπονητικού επιτελείου θα είναι ο φυσικός αρχηγός του Άρη Στέλιος Αντουράκης, που επίσης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου.

Εκτός από τις ανανεώσεις συνεργασίας και τις προσθήκες υπήρξαν και κάποιες αναγκαστικές αποχωρήσεις, καθώς από το τεχνικό επιτελείο αποχώρησαν οι Κωνσταντίνα Τσούρμα και Δημήτρης Ναθαναηλίδης, εξαιτίας του γεγονότος πως δεν θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στο νομό Ρεθύμνου. Η διοίκηση του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως διοίκηση και προπονητές θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν με την ίδια όρεξη και τα ίδια πετυχημένα αποτελέσματα. Πέρυσι η ακαδημία μας αριθμούσε περίπου 180 παιδιά, ενώ αγωνιστικά σημειώθηκαν σημαντικές διακρίσεις (πρώτη θέση για την Κ-16 στο πρωτάθλημα ΕΠΣΡ, ημιτελικά youth league για την Κ-17). Η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου να την περιμένουν με ανυπομονησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.